Sinds 1 juli 2012 geldt er een incassowet, waarmee de regels voor herinneren en incasseren zijn veranderd. Zo dient een herinnering tegenwoordig aan bepaalde wettelijke vereisten te voldoen als u zaken doet met een particulier. Het is niet meer vanzelfsprekend dat u kosten op de debiteur kan verhalen, als deze op onjuiste wijze is herinnerd aan de openstaande vordering.

Deze Laatste Aanmaningsbrief is ook voor opdrachtgevers die geen tijd hebben om lang bezig te zijn met hun debiteurenbeheer en dit graag willen uitbesteden tegen kostprijs.

Van Hoek & Partners neemt deze zorg volledig uit uw handen met de Laatste Aanmaningsbrief. Op verschillende manieren, waaronder email of ons online dossiersysteem, stuurt u ons de debiteuren met betalingsachterstand. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw debiteur op juridisch juiste, maar ook klantvriendelijke wijze wordt verzocht om alsnog over te gaan tot betalen binnen een termijn van 14 dagen. Dat kan op uw rekening of op onze derdenrekening, afhankelijk van uw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *