Van Hoek & Partners incasseert op basis van een no-cure-no-pay afspraak. Ervoor zorgen dat men betaalt is het ene. Ervoor zorgen dat men weer boodschappen bij U doet is de kunst. Van Hoek & Partners biedt hier maatwerk in, op basis van tevoren gemaakte afspraken met U.

De constructie van openstaande vorderingen komt meestal overeen in elke branche; partij A krijgt geld van partij B, waarbij partij B dit nalaat ondanks verzoeken en herinneringen. En toch is elke opdrachtgever anders, omdat het debiteurenbeheer en de klanten niet overal hetzelfde zijn. Elke opdrachtgever hanteert een eigen voortraject voor zijn debiteuren. Dit maakt dat de reactie van de debiteur ook verschillend zal zijn per opdrachtgever. De een is net wat strikter dan de ander. Wat Van Hoek & Partners anders doet, is ervoor zorgen dat de opdrachtgever wordt betrokken bij de werkwijze; concept op maat. Deze werkwijze heeft duizenden opdrachtgevers een goede oplossing geboden voor het incasseren van openstaande bedragen, maar voornamelijk ook het terughalen of dichterbij halen van de klant.

Deze werkwijze lichten wij graag toe in een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs bij u op locatie. Bel met ons kantoor op 073 643 00 00 voor een afspraak of mail naar info@vanhoek-partners.nl, wanneer het u uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *