Heeft u last van debiteuren en bent u op zoek naar een betrouwbaar en geheel kosteloos incassobureau en geen verplichtingen? Wij bieden onze incassodiensten aan waarbij u niet vast zit aan een contract en geen tarieven of andere kosten betaald. Wij werken ook niet op een basis van “No cure no pay”. Het incassotraject dat wij aanbieden is echt geheel kosteloos.

Niet elke branche is hetzelfde. Ook het managen van incasso’s is een variabele opgave. De een houdt rekening met een terugkerende klant. De ander wil alleen de betaling binnen hebben omdat wordt gedacht dat de klant toch nooit meer terug komt om zaken te doen. Van Hoek & Partners heeft hier de oplossing voor. Door onze ervaring en expertise hebben wij een uiterst efficiënt doch vriendelijk traject ontwikkeld waardoor wij een zeer hoog slagingspercentage kunnen behalen en ervoor zorgen dat uw debiteur tevens bij u klant blijft. Dit noemen wij commercieel incasseren.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen voor meer informatie over onze incassodiensten. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 073 643 00 00.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact