Uw Partner in credit management

FOCUS OP WAT WEL KAN

Wij vinden het belangrijk om in gesprek te gaan met uw klant om uw factuur betaald te krijgen. Een manier om dit te bereiken is helder communiceren met elkaar en uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn voor zowel u als voor uw klant. Soms is een duidelijke betalingsregeling voldoende om de schuld te innen.

Het is dus erg belangrijk om in elk dossier te kijken naar wat er juist wél kan. Zo focussen wij ons op de oplossing en bereiken wij veel meer dan een standaard incassobureau.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

FOCUS OP MENSELIJK CONTACT

In een tijd van automatisering focussen wij ons ook op menselijk contact. Om die reden blijven wij telefonisch contact opnemen met uw klant om uit te zoeken waar het fout gaat.

In sommige gevallen is het namelijk geen onwil van de klant om niet te betalen. Dan is het zaak dat we samen kijken naar de juiste hulp en zo een gepaste oplossing vinden om de schuld uiteindelijk toch opgelost te krijgen. Tenslotte krijg je samen veel meer geregeld.

ONZE DIENSTEN EN SERVICES

UW NIEUWE INCASSO PARTNER

Wij hebben de oplossingen die aansluiten op wat uw organisatie nodig heeft. Lees meer over onze diensten en oplossingen.

Neem contact op met een van onze incasso adviseurs

Of bel ons direct

073 – 643 00 00

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Hoek & Partners


Postbus 3469 

5203 DL ’s-Hertogenbosch

Reitscheweg 7-C 

5232 BX ’s-Hertogenbosch


Telefoonnummer

073-643 00 00 (alleen voor opdrachtgevers)


Email

info@vanhoek-partners.nl

Contactgegevens opdrachtgeverS