indienen van een incasso opdracht

Om een maximaal incassoresultaat te boeken, is het belangrijk om consequent aan te leveren. Afhankelijk van de hoeveelheid en het aantal documenten behorend bij desbetreffende dossiers kan het soms lastig zijn om hier tijd voor vrij te maken.

koppeling met vhp

Voor sommige organisaties is een koppeling dan een uitkomst. De koppeling zorgt ervoor dat er periodiek op een vast moment de juiste gegevens naar onze database verstuurd worden. Uw klant ontvangt dezelfde werkdag een schrijven van ons. Dit scheelt uw tijd en handmatig werk.

Bestaande koppelingen

Van Hoek & Partners heeft een groot netwerk en is gekoppeld aan meerdere CRM systemen en boekhoudsoftware. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers geen omkijken hebben naar het op-tijd doorzetten van de openstaande facturen. Iets wat nou juist essentieel is voor het incassoresultaat.

API & Integratie

Van Hoek & Partners staat ook open voor samenwerkingen op gebied van integraties of nieuwe koppelingen. Mocht u als developer of IT-er bij een organisatie de mogelijkheden willen verkennen, neemt u dan contact op met onze IT-afdeling.

Neem contact op met een van onze incasso adviseurs

Of bel ons direct

073 – 643 00 00

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Hoek & Partners


Postbus 3469 

5203 DL ’s-Hertogenbosch

Reitscheweg 7-C 

5232 BX ’s-Hertogenbosch


Telefoonnummer

073-643 00 00 (alleen voor opdrachtgevers)


Email

info@vanhoek-partners.nl

Contactgegevens opdrachtgeverS